23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Den skal altid være lang

Når vi svejser, skal vi have godkendte svejsehandsker med lang manchet på vores hænder og arme. Det er for vores egen arbejdssikkerhed.

Din personlige arbejdssikkerhed er noget af det mest afgørende, når du skal svejse. Derfor er det en hjælp at kende reglerne for de handsker, du bruger når du svejser. Det kan i sidste ende redde dig fra både økonomisk men også fysisk smerte. Hvis du ikke er helt hjemme i reglerne omkring, hvordan du klæder dine hænder på, inden du tænder for dit anlæg, så kommer her lidt gode råd til, hvordan du kommer tættere på målet om en tryg og skadefri arbejdsdag.

Start altid med at tænke dine arbejdsopgaver igennem, inden du i gang med at svejse. Forberedelse eliminerer altid mange dumme fejl, der kan lede til uheld. Så skal du selvfølgelig sikre dig selv og din krop, så du skal have udstyret i orden. Her fokuserer vi på dine hænder og arme, der gerne skal have den bedste beskyttelse imod varmen. Kig derfor på dine handsker. Hvor langt op over håndleddet dækker de? En godkendt svejsehandske skal nemlig have en lang manchet, der dækker det meste af din underarm.

Derfor er almindelige arbejdshandsker ikke velegnede eller godkendte til svejsning. Du er måske også en af dem, der godt kan lide at kombinere dine handsker. En kort på den ene hånd og en lang på den anden. Det er heller ikke i orden. Når vi svejser, skal vi have godkendte svejsehandsker med lang manchet på vores hænder og arme. Det er for vores egen arbejdssikkerhed.

Du kan gå efter disse mærker, hvis du vil tjekke om dine handsker er godkendt til svejsning i Danmark. Desuden er der altid mere information at hent hos os i Stennevad.

Stennevad
Lillebæltsvej 1-3
6715 Esbjerg N
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12591187
P nummer: 1000412249

Send til en kollega

0.047