23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fremtiden kræver smartere arbejdere

At få viderekommunikeret den nødvendige viden om, hvordan du og dine kolleger sikrer jer, er ligeså vigtig for at opretholde en god produktivitet.

Digitalisering og automatisering fra blandt andet robotter bliver et hyppigere syn på danske arbejdspladser. Maskinerne overtager mange af de eller så rutineprægede arbejdsopgaver, hvilket stiller krav til dig som medarbejder. Det gælder ikke kun på arbejdssiden, men også for din personlige sikkerheds skyld. For mens du vinker farvel til dine gamle arbejdsopgaver, så kommer der måske nye mere avancerede til. Arbejdsopgaver, der kræver højere fokus og samme sædvanlige personlige dedikation.

Over en tredjedel af alle arbejdsulykker sker for personer, der er relativt nyuddannede. Det siger noget om dig og din sikkerhed, hvis vi sætter tingene lidt på spidsen. Tillær dig en viden om dit arbejde og hvad det kræver af dig for at du kan afvikle den ene sikre arbejdsdag efter den anden. I Stennevad anerkender vi vigtigheden af, at du kan holde fokus på dit arbejde. Men det kræver også udvikling af dine evner til at tænke over din personlige sikkerhed.

Erfaringen hjælper dig til at forudse farerne og derved undgå, at de opstår. En egenskab der kan mangle hos din nyuddannede kollega. At få viderekommunikeret den nødvendige viden om, hvordan du og dine kolleger sikrer jer, er ligeså vigtig for at opretholde en god produktivitet. Inden du træffer valg, så stil spørgsmål ved jobudførelsen og omgivelserne. Brug din erfaring til at undgå potentielle farlige hændelser.

Stennevad
Lillebæltsvej 1-3
6715 Esbjerg N
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12591187
P nummer: 1000412249

Kontaktperson

LM
Lasse Mortensen
Partner
+45 61222445 lm@stennevad.dk

Send til en kollega

0.062