Gulvkar af polyethylen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Denios ApS

Ved at kombinere flere gulvelementer kan der beskyttes større arealer. Gulvelementer til sikker opbevaring og beskyttelse i forbindelse med påfyldning og omhældning af farlige medier.

Gulvkar af kunststof - type BK

Gulvelementer af typen BK har en speciel lav konstruktion på 150 mm. DENIOS' gulvelementer af kunststof har en høj modstandsdygtighed mod syrer, baser og olie. Der kan vælges mellem gitterriste af polyethylen eller galvaniserede gitterriste.

Forbindelseselementer dækker over rillerne mellem flere gulvelementer og muliggør fleksibel brug. Gulvelementerne fås fra 800 mm, 1500 mm, 2200 mm op til 3000 mm. Gulvelementerne kan fastgøres til gulvet. Der fås forskellige opkørselsramper, så der kan køres op på gulvelementerne fra alle fire sider.

Læs også: Nødbrusere fra DENIOS

Ifølge Bekendtgørelse om godkendelse af listevirksomhed må der ikke være mulighed for at farlige medier kan komme i forbindelse med jord, grundvand, overfladevand eller kloak. Gulvelementer af polyethylen fra DENIOS svarer til de aktuelle bestemmelser. Udstyr dine lagerlokaler til opbevaring af farlige medier i henhold til loven. Til opbevaring af aggressive kemikalier, anbefaler vi vores gulvelementer af kunststof

DENIOS er specialisten på områderne miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed for håndværk og industri. Lager til farlige medier, teknik- og sikkerhedsrum og produkter til arbejdssikkerhed hjælper kunder i hele verden med at opfylde virksomhedens forpligtelser. Fra det mindste behov til store lagerløsninger fremstilles produkterne i DENIOS’ egen produktion, certificeret og i overensstemmelse med bestemmelserne.

Se DENIOS’ store udvalg af gulvkar og mange andre produkter i vores webshop www.denios.dk/shop

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 76 24 40 80 eller send en e-mail til: info@denios.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Denios ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
Denios ApS

Send til en kollega

0.098