DENIOS Gulvkar af stål & polyethylen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Denios ApS

Når farlige væsker opbevares må der ved om- og påfyldning ikke opstår dråbe- eller sprøjtetab, da jorden dermed kan forurenes. Ved selv små mængder kan dette medføre en dyr sanering af undergrunden.

Gulvelementer fra DENIOS forhindrer det. Ved hjælp af gulvelementerne kan dele af, eller hele rum, blive tilladte opbevaringsområder. DENIOS producerer gulvelementer af stål til opbevaring af antændelige væsker og medier af alle vandforureningsklasser.

Gulvelementer af stål
Gulvelementer af stål opfylder alle krav i henhold til lovgivning for håndtering af grundvandsforurenende medier. Gulvelementerne fremstilles af galvaniseret stål med udtagelig galvaniseret gitterrist. Alle gulvelementer kan også leveres i rustfrit stål. DENIOS' gulvelementer af kunststof har en høj modstandsdygtighed mod syrer, baser og olie.

Læs også: Nødbrusere fra DENIOS

Gulvelementer af kunststof
Gulvelementer af kunststof
udmærker sig ved deres lave konstruktion. Ved at kombinere flere elementer kan der også beskyttes større arealer. Gulvelementer af kunststof består af et opsamlingskar med dobbelte vægge af polyethylen (PE) og leveres med en galvaniseret gitterrist eller en gitterrist af PE. Hvis du vil udstyre dine lokaler, sørg for at de svarer til lovgivningen for håndtering af grundvandsforurenende medier, DENIOS kan tilpasse gulvelementerne præcis efter dit behov.

På DENIOS' gulvelementer må der køres med løftevogn, gaffeltruck eller lastbil. De er meget robuste og ekstremt holdbare. DENIOS' gulvelementer udmærker sig ved at være nemme at montere. DENIOS' gulvelementer fås også i rustfrit stål. Slukningsvand kan tilbageholdes ved hjælp af beskyttelsesbarrierer.

DENIOS er specialisten på områderne miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed for håndværk og industri. Lager til farlige medier, teknik- og sikkerhedsrum og produkter til arbejdssikkerhed hjælper kunder i hele verden med at opfylde virksomhedens forpligtelser. Fra det mindste behov til store lagerløsninger fremstilles produkterne i DENIOS’ egen produktion, certificeret og i overensstemmelse med bestemmelserne.

Se DENIOS’ store udvalg af gulvkar og mange andre produkter i vores webshop www.denios.dk/shop

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 76 24 40 80 eller send en e-mail til: info@denios.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Denios ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
Denios ApS

Send til en kollega

0.106