Motorfabrikanterne stole på TOK koblingssystem fra Reich

| Medlemsnyhed | Indrykket af Technoflex ApS

Den meget fleksible TOK koblinger fra Reich er specielt designet til at opfylde de høje krav til motorproducenter samt marinen.

Technoflex er stolte af at samarbejdet med en af verdens-førerne koblingsproducenter, men en unik gummiproduktion samt testcenter til at teste af alle deres koblinger samt gummi.

Motorfabrikanterne stole på TOK koblingssystem fra Reich

Reich fleksible TOK koblinger  er specielt designet til at opfylde de høje krav til motorproducenter og test- bænk. koblingen øger levetiden og dermed øge produktiviteten.

Reich fleksible TOK koblinger til fleksibelt monteret motorer, der anvendes til fremdriftssystemer, til marinen.

Koblingen serien omfatter kobling størrelser med et drejningsmoment område fra ca.. 1600 Nm til 140.000 Nm. TOK 910,1, for eksempel blev udviklet specielt til store gasmotorer op til en effekt på 4.500 kW. Denne kobling anvendes i kraftværker og er monteret mellem motor og en generator.

  • Se vedhæftet pressemeddelelse fra Reich


Reich TOK 910,1 koblingen vil blive fremvist på Hannover messen den 24.-28 april 2017. Du finder os i hal 25, stand E25.

Technoflex vil være på Reich stand fra den 24, 25,26 april vi glæder os til at mødes med jeg - I kan også kontakte os på +45 87 24 45 45

Læs mere om  Technoflex her.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Technoflex ApS

Industrivej 21
8653 Them
Danmark
Technoflex ApS

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

TOKReich Kupplungen  TOK høj fleksibel kobling

Send til en kollega

0.103