23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kan du høre?

Vi skal under 85, men ikke markant under.

Så er det bedste, hvis det bliver ved med at være tilfældet. Overvej altid støjniveauet på din arbejdsplads eller i fritiden, så du på forhånd afvæbner en kritisk situation for din hørelse. Med det rigtige høreværn kan du øge komfort og sikkerhed, når du befinder dig i støjtunge miljøer. Der er selvfølgelig nogle ting at overveje, så du altid beskytter din hørelse så optimalt som muligt.

Men det kan vi hjælpe dig med i Stennevad. Du har faktisk et bredt udvalg af muligheder, når det gælder om at vælge beskyttelse. Men stop lige op engang og stil dig selv nogle spørgsmål til dine behov. For når din komfort er på plads som den selvfølge, komfort nu er, så er det støjkilden omkring dig, der afgør sagerne. Det kan være lige så farligt at overdæmpe lyd som at underdæmpe.

Vi skal under 85, men ikke markant under. Derefter kan du altid finde ud af, om du vil skrue på lækkerhedsfaktoren med elektronik- og kommunikationsløsninger. Behovet for korrekt dæmpning står ikke til diskussion, så lad os hjælpe dig med at finde en perfekt løsning. Når vi har det hele på plads, så er der også en sidste ting, du bør overveje. Vedligehold og renlighed forlænger levetiden på dine høreværn og skåner dig for smitte via dine øregange.

Hør mere fra os i Stennevad.

Stennevad
Lillebæltsvej 1-3
6715 Esbjerg N
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12591187
P nummer: 1000412249

Kontaktperson

LM
Lasse Mortensen
Partner
+45 61222445 lm@stennevad.dk

Send til en kollega

0.265