23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Beskyt og overvåg store, kostbare motorer med Simocode Pro V

Hvis du har store og kostbare motorer på produktionsmaskinerne eller i procesanlægget, så er det meget anbefalelsesværdigt at beskytte og overvåge dem med kontrolenheden Simocode Pro V.

 Den kan måske forhindre fejl i automatiserede processer og de deraf følgende dyre anlægsstop ved at afsløre sporadiske fejl eller uheldige trends på et tidligt tidspunkt.

Ud over alle tænkelige måledata fra motordriften kan Simocode Pro V bestykkes med yderligere optionsmoduler med digitale eller analoge ind- og udgange, fejlsikre moduler, jordfejlsmodul eller et temperaturmodul – op til 5 moduler i alt. Signalerne fra modulerne kan anvendes i en frit programmerbar logik, og du kan således fx overvåge temperaturen i et kritisk leje eller evaluere signalet fra en stilstandsovervågning.

Et par andre helt specielle men særdeles nyttige funktioner er Emergency Start, som kan være nyttig, hvor man har ophobet store energimængder, der nødvendigvis skal fjernes, således at der ikke sker noget meget voldsomt. Det kan eksempelvis være relevant at nødstarte cirkulationspumperne på en stor fjernvarmekedel, der er ved at bliver overophedet, fordi netop pumperne er faldet ud. Emergency
Start kræver, at man bryder en softwaremæssig ”plombering” på Simocoden ved at gå ind i programmet og lave en overstyring af Cooling Time. Den anden funktion er, at man kan udlæse den resterende tid, der vil gå, indtil man kan forsøge at genindkoble en motor.

Alle måledata og kommandoer kommunikeres over netværk til overordnede PLC-systemer, og her er der fire muligheder:
• PROFIBUS DP
• PROFINET
• Modbus RTU
• OPC UA

Hvis der indsættes fejlsikre I/O-moduler som option, vil kommunikationen foregå over PROFIsafe og skal gå til et andet fejlsikkert udstyr som fx en Simatic S7-1500 PLC med fejlsikker CPU1515F-2 PN.
Løsningen med Simocode Pro V motorstyringsenheder er den absolut bedste løsning, som vi kan tilbyde til styring, overvågning og beskyttelse af motorer på produktionsanlæg. Simocode Pro V har mange integrerede funktioner, og næsten kun fantasien sætter grænser for at udnytte dem til
stabilisering af driften. Jo korrekt, en Simocode Pro V koster en del penge, når man betragter den som et ikke strength nødvendigt ekstraudstyr, men hvis den kan hindre et totalt nedbrud af en stor motor, så er prisen for en Simocode Pro V at regne for småpenge.

Yderlig information

Siemens A/S
Borupvang 9
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16993085
P nummer: 1002910913

Send til en kollega

0.063