23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fleksible LED-strips bygget til industrielle applikationer

De nye WLF12 Pro lysstrips gør det muligt at installere LED lysindikatorer på buede overflader eller hvor som helst, hvor et slankt, lavprofil indikationslys er nødvendigt på industriudstyr.

Med de nye WLF12 Pro LED lysindikatorer er det let at kommunikere maskinstatus til personer i nærheden på grund af lysets multicolor kapaciteter og avancerede animationer. Når den kombineres med LC25 LED-controlleren, betjenes WLF12 Pro via almindelige industrielle metoder, herunder diskret I/O og IO-Link. Installationstiden minimeres ved at montere lysene via den højstyrke klæbende bagside eller beslag. WLF12 Pro kan også tilpasses til en bred vifte af anvendelser ved at skære den til i den ønskede længde.

WLF12 Pro udmærker sig bl.a. ved:

Fleksibelt, silikoneindkapslet hus
Slidstyrke og levetid forbedres af silikoneindkapslingen på WLF12 Pro. Denne funktion beskytter lyset samtidig med, at det fleksible design bevares, og den er i stand til at opnå IP66, IP67 og IP69K klassificeringer.

Plug-and-Play implementering
I modsætning til andre fleksible lysstrips på markedet, er der ingen grund til at bruge tid på at lodde ledninger for at tilslutte lyset til andre systemer. WLF12 Pro forenkler installationsprocessen ved at udnytte robuste, plug-and-play, industri standard M12-stik.

Optimering af den visuelle fabrik
WLF12 Pro kan kommunikere en række maskintilstande til personer, der arbejder på eller i nærheden af udstyr, ved at styre både farven og animationen af LED'erne. RGB LED'erne kan konfigureres til at vise 1 af 19 tilgængelige farver og animationseffekter, herunder blink, rulning, intensitetsskift og enkelt-ende blink, samt mange flere. De fleste industribrugere vil vælge at tilføje LC25 LED Controller for drift via diskret I/O eller IO-Link. Når diskret I/O anvendes, bruges Pro Editor software til at konfigurere farver og animationer. IO-Link modeller tillader dynamisk kontrol - reagerende på kommandoer fra en IO-Link Master - og har yderligere kapaciteter, som diskrete enheder ikke har.

Fem standardlængder, der kan skæres til
Uanset om den bøjes rundt om hjørnet på en AGV eller installeres langs en emballagemaskine, er WLF12 Pro tilgængelig i fem standardlængder, der varierer fra 300 mm til 2000 mm, hvilket gør det muligt at anvende den til mange applikationer. WLF12 Pro kan endda skæres til i brugerdefinerede længder af 50 mm intervaller for at passe endnu mere nøjagtigt til applikationskravene.

Peel-and-Stick installation
WLF12 Pro monteres hurtigt og sikkert ved at bruge den højstyrke klæbende bagside på lyset. Hvis mekanisk fastgørelse er nødvendig, tilbyder Banner gennemsigtige monteringsstropper, der let kan tilføjes.

 

Hos Følsgaard arbejder vi konstant med de nyeste teknologier inden for automation. Vi har den ekspertise, du har brug for, for at opnå optimale fordele ved implementering af den rette løsning.

Så har du lyst til at høre mere om lysindikation i relation til netop dit setup, så kontakt Palle Nielsen på tlf. 43 20 86 35 eller psh@folsgaard.com

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818
P nummer: 1008693761

Kontaktperson

Palle Nielsen
Product Engineer - Automation
+45 43208635 psh@folsgaard.com

Send til en kollega

0.047