23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BiS Valves - Nyt agentur hos PG Flowteknik Scandinavia ApS

PG Flowteknik Scandinavia ApS er med stolthed blevet forhandler for BiS Valves LTD

BiS Valves LTD er en internationalt anerkendt virksomhed med over 50 års erfaring i design og fremstilling af en bred vifte af små ventiler til regulering og kontrol af højtryks systemer med væsker og gas. Dette kan være PED godkendte sikkerhedsventiler, reguleringsventiler, filtre, magnetventiler og mange andre produkter.

BiS Valves er i dag en førende leverandør til offshore, olie- og gasindustrien og en lang række andre brancher hvor kvalitet, pålidelighed og sikkerhed er afgørende. Med et omfattende sortiment af standardprodukter og en stor afdeling for skræddersyede design løsninger, passer BiS Valves´ program perfekt ind i PG Flowtekniks´ eksisterende produkt program.

PG Flowteknik Scandinavia ApS har i dag et kæmpe standard program men en meget stor del af forretningen går, ligesom BiS Valves, ud på at lave specialløsninger i samarbejde med vores kunder. Her passer BiS Valves perfekt ind i produktporteføljen og vi ser frem til at godt samarbejde med BiS og et endnu bedre serviceniveau over for vores kunder.

Få et overblik på kataloget til højre eller se mere på www.bisvalves.co.uk eller PGFlowteknik.dk Ring også gerne på 73841230 for en snak om BiS Valves.

PG Flowteknik Scandinavia ApS
Metalgangen 13
2690 Karlslunde
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31469090
P nummer: 1014441022

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062