23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oprustning af flåden bringer Høj Nordic Marine Contractor op i ny liga

Nye skibe koster på bundlinjen men vil styrke internationaliseringsstrategi

Trods massive investeringer i ny flåde kom Høj Nordic Marine Contractor ud af 2022 med sorte tal. Et resultat, der dog ligger noget under sidste års resultat, hvor overskuddet var på 2.8 millioner. Udvidelsen af flåden skal give virksomheden et strategisk løft mod flere opgaver inden for offshore vind og andre maritime opgaver i hele Nordeuropa. 

Offshore vind projekter og klimaprojekter fylder stadig mere i porteføljen hos den maritime entreprenør, som med sidste års investeringer står endnu stærkere på det internationale marked for havne- og vandbyg: 

Klimasikring og især etablering af flere offshore vindmølleparker rummer store vækstmuligheder. Udvidelsen af vores flåde bringer os op i en ny liga og skal være med til at løfte vores vision om at være den foretrukne maritime entreprenør i Nordeuropa. Det er en vækstmulighed, vi gerne vil investere i, udtaler Michael Normann, administrerende direktør, Høj Nordic Marine Contractor. 

Det er blandt andet ekspertisen inden for uddybning, oprensning, scour protection, breakwater og stone bed opgaver i hele Nordeuropa, der i 2022 styrkede ordrebogen hos Høj Nordic Marine Contractor. 

Forventninger til 2023 
Ifølge administrerende direktør hos Høj Nordic Marine Contractor Michael Normann har 2023 allerede budt på mange spændende miljøopgaver, herunder oprensning af Randers Havn og etablering af stenrev i Lillebælt samt udlægning af kunstige stenrev, herunder reetablering af havbund på et vindmølleprojekt i den tyske del af Østersøen. Han forventer, at udvidelsen af flåden sidste år vil øge både omsætning og resultat i år.

Læs mere om Høj Nordic Marine Contractors opgaver inden for offshore vind og klimasikring her: https://hojmarine.com

Høj Nordic Marine Contractor A/S
Blumersgade 8B, st
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31474701
P nummer: 1014454272

Kontaktperson

MN

Send til en kollega

0.032