23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Virker din gasdetektor efter hensigten?

Læs vigtigheden af et serviceeftersyn her

Når du arbejder blandt giftige, eksplosive eller brandfarlige gasser, er det vigtigt, at din gasdetektor fungerer efter hensigten, så det ikke er en falsk tryghed, hvilket kan have fatale konsekvenser.

Så hvordan sikrer du dig det?
Svaret er kalibreringsgas, også kendt som testgas.

Kalibreringsgas bruges til at verificere, at en gasdetektor måler korrekt og justeres, hvis detektoren afviger fra kalibreringsgassen. En gasdetektor kalibreres ved at fortælle gasdetektoren koncentrationen af den specifikke kalibreringsgas og derefter udføre en kalibreringssession på detektoren. Denne kalibrering og test kan kun udføres, når koncentrationen af testgassen i flasken er kendt. Hos Geopal har vi mange forskellige kalibreringsgasser, og vi kan fremstille testgas efter jeres specifikationer. 

Vi anbefaler test, service og kalibrering af dit gasdetekteringssystem mindst en gang om året samt ved reparation og udskiftning af dele.

En serviceaftale med os sikrer, at dit AGA-anlæg vedligeholdes, og vi sikrer høj oppetid i jeres produktion ved at minimere risikoen for driftstop og fejlalarmer gennem kontinuerlig service - så du og dine kollegaer kan arbejde sikkert og trygt - hver eneste dag!

Hvornår var dit sidste serviceeftersyn?

Geopal System A/S
Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618
P nummer: 1002572148

Kontaktperson

JC
Jacqueline Carlsson
Marketingmedarbejder
jac@geopal.dk

Send til en kollega

0.062