23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Teltonika RMS - alarmer og automatisering

Remote Management System (RMS) fra Teltonika Networks har et højt niveau af tilpasningsmuligheder til de enkelte brugere. Fra den let tilpasselige grænseflade til brugerdefineret funktionalitet er RMS designet til at kunne tilpasses til jeres individuelle behov. I dag er vi glade for at kunne annoncere en ny RMS-funktion, som vi anser for at være meget mere end blot at tage tilpasning til næste niveau. Det er en helt ny æra for RMS: alarmer og automatisering.

Konceptet med advarsler er i sig selv ikke banebrydende. Fra push-beskeder og e-mails er det grundlæggende funktionalitet at vælge, hvordan du vil have besked for en forudindstillet tilstand. Men hvad nu hvis du kunne designe og konfigurere din egen liste af betingelser og handlinger, som din IoT-løsning har brug for?

Lad os for eksempel tage kritisk infrastruktur som et sikkerheds- og brandalarmsystem. Et sådant system, der mister strøm, kan være et stort problem, så det er vigtigt at sikre en fejlsikret procedure, som automatisk træder i kraft. Med RMS Alerts & Automation kan denne procedure f.eks. være systemets WAN-grænseflade, der automatisk skifter mellem kablet og mobil forbindelse.

Mobildata kan dog opdeles på flere SIM-kort, og et højt dataforbrug på en enhed kan afbryde kommunikationen til andre installationer. I dette tilfælde kan vi konfigurere systemet til automatisk at skifte til et andet SIM-kort for at undgå overforbrug af data på et bestemt kort.

Ved at forudkonfigurere denne liste af betingelser og handlinger, kan RMS ikke blot straks give organisationen besked om at løse problemet, men også automatisk reducere unødvendig kommunikation. Præcis hvor meget eller hvor længe, samt hvordan organisationen får besked, er helt op til dig.

Naturligvis er tab af strøm og mobildataforbindelse kun to betingelser ud af den lange liste over mulige forhold, du kan konfigurere. Andre omfatter enhedens temperatur, mobilsignal eller analoge input, der når en defineret grænse; enheden forlader eller går ind i en defineret GPS-geografisk zone; forbindelsen bliver afbrudt, eller enheden skifter til en backupforbindelse o.s.v.

I bund og grund giver denne funktion dig et tomt tegnebræt uden begrænsninger eller kanter. Antallet og kompleksiteten af “hvis X, så Y”-betingelser, handlinger og former for meddelelser, du kan konfigurere og konfigurere, som du vil, er bogstaveligt talt uendelig.

Og det bedste af det hele – du kan begynde at anvende RMS Alerts & Automation lige nu!

Læs mere om RMS Alerts & Automation her.

DeltaM2M ApS
Kratbjerg 240
3480 Fredensborg
Fredensborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30814975
P nummer: 1013575157

Kontaktperson

Torben Deleuran
Direktør
+45 48480148 tad@deltaM2M.dk

Send til en kollega

0.063