23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Trænger du til at blive skarp på netværkskomponenterne i TIA-portalen?

SITRAIN udbyder en serie af netværkskurser, som gør dig i stand til at designe din netværkskommunikation til de forskellige behov.

Kursus-serien består af fire kurser:
Et 1-dags basic kursus i Ethernet-teori (IK-ETHBAS)

Et 3-dages-kursus i PROFINET-IO kommunikation (IK-PNCOM)

Et 3-dages-kursus i PLC-kommunikationsmetoderne (IK-IPCOM)

Et 2-dages-kursus i industrial security-opsætningerne (ST-SECFAB)

IK-ETHBAS er en generel indføring i opbygningen af det fysiske netværk, hvor vi nørder i kabeltyper, stik og switch-typer. Vi gennemgår opbygning af ethernetframes og de protokoller, som anvendes til at finde u-kommisionerede komponenter, og så bevæger vi os ind i IP-laget og beskriver IP-headeren og ARP-protokollen.

IK-PNCOM har fokus på IO-kommunikation. Vi lærer at sætte I-devices og shared devices op. Vi lærer at anvende en PN-PN-coupler til IO-kommunikation mellem forskellige IP-netværk, og vi lærer at sætte et IRT sync-domæne samt et MRP-ringredundansdomæne op.

IK-IPCOM har fokus på kommunikation mellem PLC-PLC eller en anden komponent. Vi lærer at lave en open-ended-forbindelse, en UDP-forbindelsesløs kommunikation, en TCP-forbindelse, en S7-forbindelse og at sætte en S7-1500 op som OPCUA-server. Herunder lærer vi at anvende de tilhørende kommunikationsblokke i TIA-portalen.

ST-SECFAB har til formål at lære os, hvordan vi beskytter vores anlæg. Vi opretter et beskyttet projekt og anvender de sikkerhedsmuligheder, det åbner op for. Vi ser på strukturen af certifikater, hvor de dannes og hvordan de skal anvendes. 

Med denne kursusrække kommer vi godt rundt i alle de opsætningsmuligheder, der er i TIA-portalen indenfor de forskellige netværksdicipliner. Det er ikke noget krav at deltage i alle kurserne. Du kan blot vælge de emner, der er relevante for dig.

Vel mødt i SITRAIN.

Yderligere information og tilmelding

SIMATIC NET Industrial Communication

Industrial Security

Siemens A/S
Borupvang 9
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16993085
P nummer: 1002910913

Kontaktperson

MK
Magnus Kryl
Studentermedhjælper
magnus.kryl@siemens.com

Send til en kollega

0.047