23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Supplerende produkt til sine RCT koblinger

Technoflex sammen med REICH-koblinger tilbyder også matchende koblingshuset/pumpehuset flange:

Som en supplerende produkt til sine RCT koblinger,  Technoflex sammen med REICH-koblinger tilbyder også matchende koblingshuset/pumpehuset flange: Flange er forbundet til svinghjulshuset af motoren og kraftoverførsel sker fra svinghjulet via RCT kobling til pumpeaksel

Technoflex kan med stolthed præsenter en verdens nyhed I samarbejde med Reich koblinger, Reich har udvidet sin produktportefølje med tilføjelse af RCT-koblings serien, der består af vridnings stiv flange koblinger til diesel drevene motor, koblingen er designet til at passe på alle former for svinghjul, kobling kan anvendes til eksempelvis hydraulik pumper. RCT koblingen har en høj torsionsstivhed, men også effektivt dæmpene i mod stød og peak momenter. plug- ind montage giver mulighed for nem montering af RCT koblingen.

RCT koblingen er backlash-fri fortanding og designet til høj drejningsmoment samtidig minimere slid og forebygge potentielle støje. kobling leveres med pumpeflange, som er tilpasset til den specifikke monterings situation, disse flanger er også tilgængelige fra Reich/Technoflex, systemet er særligt velegnet til hydrauliske pumper m.m.

Sider men med et spørgsmål, så kontakt os - vi er klar ved telefonen på +45 87 24 45 45

Med Venlig Hilsen
TEAM - TECHNOFLEX

 

 

 

 

 

Technoflex ApS
Industrivej 21
8653 Them
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29516227
P nummer: 1012210392

Kontaktperson

SM
Søren Mortensen
Direktør
+45 87244545 sm@technoflex.dk

Send til en kollega

0.062