23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny, slank pakning til ESABs VacPacTM produktsortiment af rustfrie og Ni-baserede elektroder

ESABs nye, slankere emballage til vakuumpakkede rustfrie og nikkelbaserede MMA-elektroder yder den samme høje beskyttelse og kvalitet som hidtil, men i mere praktiske størrelser, som sikrer at varelageret kan holdes på et minimum.

I juni 2007 introducerer ESAB en ny, slank pakning for ESABs rustfrie og nikkelbaserede elektroder. Elektroder op til 3,2 mm og i længder på 300 og 350 mm, ligger nu i standardkartoner i en tyndere og mere håndteringsvenlig størrelse. Kartonerne indeholder 3 halve eller 6 kvarte VacPac’er, afhængigt af elektrodediameteren. Denne nye standardkarton giver en lang række fordele.

Bedre økonomi ved bestilling
Én af de store fordele vil være en mere passende og økonomisk volumen på ordrer – f.eks. ved bestilling af mindre mængder elektroder i højere prisklasser, da den gennemsnitlige vægt vil blive reduceret til ca. 4 kg.
Den reducerede kartonstørrelse vil give mulighed for at nedbringe værdien af varelageret på varer, der ikke sælges så meget af.

Mindre risiko for transportskader og lettere håndtering
Den stærke udvendige emballage af bølgekarton giver en god beskyttelse af vakuumpakkerne under transport og håndtering på varelageret.

For yderligere information kontakt A/S ESAB på telefon 36 30 01 11.

www.esab.dk

ESAB A/S
C.F. Tietgens Vej 7B
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10244714
P nummer: 1002888841

Send til en kollega

0.047